News

PVD-Beschichtung: Was steckt dahinter und warum ist sie bei Küchentools so genial?
  • Sep 26, 2024
  • Svenja Mohn
PVD coating: What is it and why is it so ingenious for kitchen tools?

Gastro-Trends 2025 – Nachhaltigkeit, Digitalisierung und neue Geschmackserlebnisse
  • Sep 19, 2024
  • Svenja Mohn
Gastronomy trends 2025 – sustainability, digitalization and new taste experiences

Die Kunst des Platings: Visuelle Präsentation von Gerichten – Techniken und Inspirationen für eine ästhetische Gestaltung
  • Sep 12, 2024
  • Svenja Mohn
The Art of Plating: Visual Presentation of Dishes – Techniques and Inspirations for Aesthetic Design

Härtegrad nach Rockwell – alles was du über die Klingenhärte wissen solltest
  • Sep 5, 2023
  • Svenja Mohn
Rockwell hardness – everything you need to know about blade hardness

Messerpflege – 9 geniale Tipps für ein langes Messerleben
  • Jun 27, 2023
  • Svenja Mohn
Knife care – 9 brilliant tips for a long knife life

8 großartige Messerarten, die deine Küche auf das nächste Level bringen
  • Jan 25, 2023
  • Svenja Mohn
8 great knife types that will take your kitchen to the next level

Tolle Küchenmesser – welche soll ich kaufen?
  • Mar 17, 2022
  • Svenja Mohn
Great kitchen knives – which ones should I buy?

Solingen, wo das Kochmesser herkommt
  • Mar 2, 2022
  • Svenja Mohn
Solingen, where the chef's knife comes from

Damastmesser – Verbindung von Schönheit und Schärfe
  • Feb 10, 2022
  • Svenja Mohn
Damascus knives – combination of beauty and sharpness

Kai Shun – der Inbegriff für japanische Kochmesser
  • Jan 25, 2022
  • Svenja Mohn
Kai Shun – the epitome of Japanese chef’s knives

Kochmesser für Kinder? Brauchen wir sowas?
  • Feb 21, 2021
  • Svenja Mohn
Chef's knives for children? Do we need them?